Type woningen

Tweekamerappartement

De 108 tweekamerappartementen variëren in oppervlakte van 48 m² tot en met 67 m² en van alle gemakken voorzien! Zo beschikken de woningen over een strakke PVC vloer, fraaie gordijnen, nette wit gesausde wanden en voorzien van een luxe keuken met o.a. spoelbak, luxe mengkraan, inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, vaatwasser, oven met magnetronfunctie, een onderbouwkoelkast met vriesvak en een ruime hoeveelheid keukenkastjes.

Tevens beschikt de woning over een heerlijk balkon of loggia, een handige interne berging en een volledig betegelde luxe badkamer, welke is voorzien van een comfortabele douche met thermostatische mengkraan, glazen douchedeur, zwevend toilet, designradiator, badkamermeubel met een hendelmengkraan, spiegel en wasmachineaansluiting.

De maandelijkse kale huurprijzen starten bij € 855,21 voor 48 m² en lopen op tot € 970,41 voor 67 m². Het voorschot van de servicekosten en nutsvoorzieningen zijn € 162,- per maand (incl. water en warmte, excl. elektra).

Download onze brochure voor meer informatie.

Driekamerappartement

De 130 driekamerappartementen variëren van 57 m² tot en met 99 m² zijn voorzien van twee goede slaapkamers, keuken, badkamer, interne berging en heerlijk eigen balkon of loggia.

De driekamerappartementen worden volledig gestoffeerd opgeleverd middels een strakke PVC vloer, fraaie gordijnen en nette wit gesausde wanden. De luxe keuken beschikt over een spoelbak, luxe mengkraan, inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, vaatwasser, oven met magnetronfunctie, een onderbouwkoelkast met vriesvak en een ruime hoeveelheid keukenkastjes.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een comfortabele douche met thermostatische mengkraan, glazen douchedeur, zwevend toilet, designradiator, badkamermeubel met een hendelmengkraan, spiegel en wasmachineaansluiting.

De maandelijkse kale huurprijzen starten bij € 915,56 voor 57 m² en lopen op tot € 1.184,40 voor 99 m². Het voorschot van de servicekosten en nutsvoorzieningen zijn € 180,- per maand (incl. water en warmte, excl. elektra).

Vierkamerappartement

Edelpark beschikt over 2 kroonjuwelen: dit zijn 2 ruime vierkamerappartementen van maar liefst 107 m². Beide woningen bevinden zich op de begane grond en zijn voorzien van drie goede slaapkamers, keuken, badkamer, interne berging en heerlijk eigen terras.

De vierkamerappartementen worden volledig gestoffeerd opgeleverd middels een een strakke PVC vloer, fraaie gordijnen en nette wit gesausde wanden. De luxe keuken beschikt over een spoelbak, luxe mengkraan, inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap, vaatwasser, oven met magnetronfunctie, een onderbouwkoelkast met vriesvak en een ruime hoeveelheid keukenkastjes.

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een comfortabele douche met thermostatische mengkraan, glazen douchedeur, zwevend toilet, designradiator, badkamermeubel met een hendelmengkraan, spiegel en wasmachineaansluiting.

Beide appartementen zijn te huur voor € 1.244,73 kale huur per maand. Het voorschot van de servicekosten en nutsvoorzieningen zijn € 218,- per maand (incl. water en warmte, excl. elektra).

De badkamer

De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een comfortabele douche met thermostatische mengkraan en glazen douchedeur. Het toilet is een modern zwevend toilet waarvan de stortbak is weggewerkt in de wand. De badkamermeubel beschikt over een nette witte wastafel met eenhendelmengkraan, spiegel en een handig meubel voor je toiletspullen.

Tevens bevindt in de badkamer de wasmachineaansluiting om je wasmachine en droger aan te sluiten en kun je je handdoeken gemakkelijk ophangen op de moderne designradiator.

De keuken

De keuken is volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de keuken over een trendy keukenblad, spoelbak en luxe mengkraan. Koken doe je gasloos middels een moderne inductiekookplaat en recirculatie afzuigkap. Uiteraard kan je je afwas kwijt in een ruime vaatwasser en maak je de lekkerste gerechten in de magnetron met ovenfunctie. Tot slot is er een onderbouwkoelkast met vriesvak en natuurlijk een ruime hoeveelheid keukenkastjes zodat je al je keukenspullen kwijt kan.

Edelpark Nieuwegein

Gestoffeerde appartementen

De woonkamer, slaapkamer(s) en berging zijn voorzien van een strakke PVC vloer in eiken kleur. Een PCV vloer is duurzaam, makkelijk in onderhoud en geluiddempend. De houtlook eiken vloer past binnen elk interieur en is helemaal van deze tijd. Ook hangen voor alle ramen verduisterende gordijnen. Je hoeft zelf dus alleen maar je meubilair te verhuizen en je kunt volop gaan genieten van deze mooie plek!

Modelwoningen

Op Edelpark is één tweekamermodelwoningen op afspraak te bezichtigen. Om een impressie te geven van de gebruikte materialen en kleuren staan hiernaast diverse foto’s van de modelwoningen. De appartementen worden gestoffeerd opgeleverd. Het meubilair in deze woningen zijn enkel ter impressie toegevoegd.