Commerciële ruimtes

Werken op Edelpark

Altijd al gedroomd om te midden van een prachtige woonomgeving je bedrijf te hebben? Op een van de mooiste woonplekken van Rijnhuizen vind je op Edelpark op een prominente zichtlocatie twee fraaie bedrijfsruimtes.

Verdeeld over twee gebouwen bij de centraal gelegen hoofdentrees van Edelpark worden op de begane grond twee commerciële ruimtes opgeleverd met een bruto vloeroppervlak van circa 140 m² per ruimte.
Deze commerciële ruimtes kunnen worden ingevuld met dienstverlenende functies waarbij te deken valt aan functies als fitness, sauna, zonnebank maar ook bijvoorbeeld een fietsenmaker zijn toegestaan. Horeca en detailhandel zijn niet toegestaan.

Download onze brochure voor meer informatie.

Wonen én werken

Hoe heerlijk is het om je bedrijf in je eigen woonomgeving te hebben? Wonen en werken gecombineerd waarin je jouw eigen bedrijf kan starten of verder professionaliseren op loopafstand van je eigen woning. Lokaal ben je dé dienstverlener voor je Edelpark en daarbuiten.

Volledig zelf in te delen

De ruimtes worden casco opgeleverd en kunnen geheel naar eigen wens voor een persoonlijk karakter in samenspraak met de eigenaar worden ingericht. Denk hierbij aan een moderne pantry, toiletgroep, vloerafwerking, plafond, glazen wanden, LED verlichting etc.
Wil je meer informatie over huurprijzen en mogelijkheden, neem dan contact  op met Edelwonen of Waltmann Bedrijfshuisvesting (bedrijven@waltmann.nl/ 030-6622255). We zijn je graag behulpzaam om de mogelijkheden te bespreken.